7 Haziran 2013 Cuma

Erasmus Romanya İletişim.




Merhaba
Bu yazımda iletişimden bahsedeceğim.
Burada gelmeden önce Türkiye'deki hatların yurt dışı paketlerini araştırmıştım.Hepsi de çok pahalı gelmişti.Önceden erasmus yapan arkadaşlarla konuştum.Burada vodafone, orange ve cosmote var.
Genelde vodafone ve orange kullanılıyor.Ben vodafone hat aldım.Vodafone'da 5 euro yükleyerek uluslararası 50 dakikaya sahip oluyorsunuz.Bu 50 dakika yetmese de yine bir nebze işe yarıyor... :)

Ailenizle internetten rahatlıkla görüşebilirsiniz.Bunun için size tavsiyem facebook. Gelmeden ailenize bir facebook hesabı açın ve onlara öğretin. Bunun dışında skype'de iyidir.Görüntü kalitesi daha iyi ama facebook'a göre daha karmaşık.

Aklıma gelmişken söyleyeyim laptop getirmemek gibi bir hatayı sakın yapmayın.İnternet olmasa burada vakit geçiremezsiniz.


2 yorum:

  1. Slm. Hayat pahalimi. Geçen yıl Polonya da erasmus yaptım orda hibe .Yeme İçme. Disko. Eylenme herseye yetti. Eylül'de tekrar erasmus yapıcam ama romanya secsem mi diye düşünüyorum !

    YanıtlaSil
  2. Arkadaşlardan duyduğum kadarıyla ziloti ve lei değer olarak birbirine çok yakınmış.Romanya'da hayat pahalı değil.Tavsiye ederim.

    YanıtlaSil