5 Nisan 2013 Cuma

:)

Merhaba
Bir kaç gündür canım sıkılıyordu.Günler rutinleştiği için pek bir şey yapamıyorduk.Bir de bu aralar sürekli yağmur yağıyor.Üç dört gün oldu ama bir türlü bitmedi.Ne zaman baksam gök yüzü kapalı ve damlalar şip şip damlıyor.Tamam yağmuru severim-daha doğrusu severdim:)-  ama yağmur dediğin azıcık yağar böyle hafif yağar kulaklıklarını takıp yürüyüşe çıkarsın güzel güzel yürürsün.Bardaktan boşalırcasına yağmur yağınca ve sen dışarıda olunca hiç güzel olmuyor ama :) Sinop sağ olsun beni yağmurdan soğuttu :)  Hadi Sinop'ta yağmur çok eee orası Karadeniz bölgesi ! Sen karasal iklime sahipsin ey zalim Romanya.Senin neyine sürekli yağmur ? Uysana kendi iklimine !!

Hafta sonu için plan yaptık Cluj Napoca'yı gezeceğiz. İnternetten araştırdığım kadarıyla çok iyi doğa güzellikleri olan şirin bir şehir.Her zamanki gibi bol bol fotoğraf çekeceğim.Eminim bu gezi bize iyi gelecek çünkü çok sıkılmıştık:)

Bugün okula gidip öğrenciler için tren indirim kartı aldık.Kart dediğim küçük bir kitapçık aslında.Öğrenci işlerindeki kadınlar ingilizce bilmiyordu ama bir şekilde anlaştık çok şükür:)Bilet almak için tren garına gittik.Görevli kadın da ingilizce bilmiyordu.Ama öğrenci işlerindeki kadınlar kadar yardımcı değildi.Romence konuştu anlamıyoruz deyince de pandomime geçtik :D Anlatmaya çalıştı ama yanlış yaptığımızı görünce epey sinirlendi.Epey sinirli bir şekilde yardımcı(?!) olmaya devam etti.Çok şükür kadın bizi dövmeden bilet alabildik.Epey sinirliydi. Zeynep'e göre kadının sigara vakti gelmişti:) Bence de öyle teyze git bir kahve iç covriğ ye kendine gel dedik :D

Bakalım Cluj'da bizi neler bekliyor :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder